Bra takräcken som passar just din bilmodell

Av | 23 november, 2023

Ska du ut och resa med bilen men har för lite plats i kupén för alla saker som du eller familjen vill ta med? Då är ett bra takräcke ett enkelt och smidigt alternativ.

Ett säkert monterat takräcke är en praktisk och stabil lösning vare sig du vill transportera skidorna upp till fjällen, cyklarna på semestern eller hämta hem material från byggvaruhuset.

Svensktillverkat takräcke

Från det svenska varumärket Northrack kommer ett portabelt takräcke som i princip passar alla 4-dörrars bilar som finns på marknaden. Ett portabelt takräcke från Northrack passar dig som behöver en smidig lasthållare vid utvalda tillfällen, men som inte vill ha takräcket monterat på bilen permanent.

Lasthållaren ligger förpackad komplett i den medföljande väskan och som helhet väger kitet endast 1,8 kilo, Det gör den enkel att förvara i vilket bagageutrymme som helst. Väskan är lätt att bära och du kan hänga den över axeln som ett handbagage.

Krocktestad lasthållare

Lasthållaren från Northrack är designad och tillverkad i Sverige. Den har klarat krocktestet City Crash Test.

Takräcket är väldigt enkelt att montera så du behöver inga verktyg. När du fäster räcket på bilen repas inte lacken. De underliggande klossarna som även håller takräcket på plats är nämligen försedda med gummi. Klicka dig vidare här för att läsa mer.