Guns N Roses slot

Av | 8 januari, 2018

Guns N’ Roses karriär har kantats av skandaler, sex och droger i över 30 år. Deras heta framfart är vida känt och trots detta är det ett av de största rockbanden genom tiderna och kända just för sex, droger och rock n’ roll. De är rocklegender och har äntligen fått en egen slotmaskin tillägnad sig. Vad kan vara bättre än rock, pengar och spel av ingen mindre än NetEnt – rocka loss med Guns N’ Roses.

Rockstjärna för en dag

Med tanke på att det är ett NetEnt-spel, är grafiken och animeringarna självklart väldigt välgjorda och snygga. När spelet startar möts spelaren av en publik som tittar mot en stor upplyst scen, där spelplanen med hjul syns. Tanken med denna bakgrund är att spelaren ska känna sig som en rockstjärna och varje gång hjulen stannar på en vinst, hoppar publiken upp och ner och jublar. Till musiken av Guns N’ Roses, är det inte svårt att drömma sig bort till livet som rockstjärna.

Wilds i mängder

Det som gör Guns N’ Roses så bra, är att spelet har många specialfunktioner. Här finns Wilds, Free Spins, bonusrundor, interaktiva spel med mera. De olika Wild-symbolerna är särskilt värda att nämna. Här finns nämligen flera olika typer av Wilds. Expanderande Wilds, staplade Wilds och något som kallas för ”Apetite for Destructions Wilds”. Wild-symbolerna är som en joker och förekommer i många slots. Wild-symbolen kan dyka upp när som helst på hjulen och är det en expanderande Wild, kommer den att täcka ett helt hjul. Appetite for Destructions Wilds är ett passande namn, med tanke på att medlemmarna i bandet har ett ganska vilt rykte om sig. Det här är en Wild-symbol, som är väldigt speciell. Den är utformad som ett kors, där alla fem bandmedlemmar är avbildade på. Wild-symbolen ligger över hjulen och står för den högst vinnande kombinationen i spelet.